AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Elza Ozolina (DK) - Photo: Zanders Bar

Photo: Zanders Bar

Elza Ozolina (DK)

20:00

M&C
50
Elza Ozolina (p), Justo Gambula (b), Frederik Bülow (drm), and guest Blacc El (voc)

Jazz med hiphop og R'n'B-inspiration

Sidste år summede Aarhus-jazzscenen med nye navne, der blander jazz med inspiration fra hiphop og R'n'B.

En af disse kunstnere er Elza Ozolina – en Aarhusbaseret lettisk jazzpianist, komponist og producer. Hun begyndte at spille musik allerede som fireårig. Elzas interesse for Jazz blev vakt i teenageårene, og hiphop-påvirkningen gik på det tidspunkt hånd i hånd med hendes jazzstudier.

I 2020 debuterede hun som jazzpianist og komponist med albummet Lick Attack under navnet B.H.A.D. COMPANY efterfulgt af en Jazz Album Of The Year-nominering i Letland og udsolgte koncerter i Danmark, Letland, Estland og Sverige.

Elza har lavet meget larm med sine kompositioner, hvorfor et af hendes numre allerede i 2019 blev optaget på BBC Radio 3's top 10-jazzindspilninger i programmet Jazz A-Z.

I år debuterer Elza som soloartist med et album med et dusin rap- og vokalindslag. Forvent en velsmagende blanding af jazzakkorder og sjælfulde hiphop-beats domineret af fremragende kunstnere fra Europa og USA.

Her kan du opleve hende live med de danske musikere Justo Gambula på bas og Frederik Bülow på trommer samt rapperen Blacc El som gæst.

 


Arrangør
Zanders Bar
28 74 59 06
Billetinfo
Entré 50 kr.
Entrébillet købes i døren.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C