AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Engholm-Verdoner Group (DK) - Photo: Hantwerk

Photo: Hantwerk

Engholm-Verdoner Group (DK)

22:00

50
Eline Johansen Engholm (voc), Kristoffer Gori Verdoner (g), and others

Jazz og blues – tilbage til rødderne 

Eline Johansen Engholm har en RMB-kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium og dykkede i den forbindelse ned i cubanske og afrikanske stilarter. Det har givet hende en god rytmisk forståelse og et stort overskud, som også kommer til udtryk i rollen som jazzsangerinde.

Eline Engholm fik desuden mange fine roser af GAFFA for sit tidligere bandprojekt Baby Did A Bad Thing, som udgav et album i 2020. Så ud over jazzen er genrer som americana, folk, country og roots også en stor del af Eline Egholms musikalske udtryk.

Kristoffer Gori Verdoner er en aktiv guitarist og komponist, som har optrådt flere hundrede gange, både som frontman og sideman med alt lige fra jazz, blues, pop, rock, RnB og hiphop til forskellige bigbandprojekter.    

Kristoffers beherskelse og kærlighed til mange forskellige genrer og aspekter af musikken giver ham en dyb musikalsk forståelse og en bred vifte at udtrykke sig med. 

Ud over at have optrådt i Danmark har Kristoffer også spillet i USA, Canada, England, Tyskland, Polen, Spanien og Egypten.

 


Arrangør
Hantwerk
91 25 62 57
Billetinfo
Entré 50 kr.

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C