AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024

Til musikere og orkestre

30/6/2023 | Forfatter:


Information til musikere, orkestre, bookere mv.


Aarhus Jazz Festival er en paraplyorganisation med 40-45 arrangørmedlemmer, der afholder koncerter under festivalen. Vi er en almennyttig forening med en bestyrelse og et sekretariat, der varetager den daglige drift, dvs. den overordnede planlægning af festivalen herunder ansøgning af fonds- og sponsormidler, udgivelse af fælles program på dansk og engelsk, opdatering af hjemmeside, facebook, plakat, T-shirts, bannere i Aarhus By og anden markedsføring samt generel information om festivalen.

Booking af musikere. De enkelte arrangører booker deres egne koncerter. Hvis du vil tages i betragtning skal du kontakte de relevante arrangører direkte. Du kan finde information om arrangører og spillesteder ved at klikke på links her nedenunder. Aarhus Jazz Festivals sekretariat booker enkelte koncerter og særlige projekter og kan give generel vejledning om festivalen.

Deadlines mv. For mange arrangører gælder det, at beslutninger i forhold til booking af kunstnere tages i slutningen af året inden næste festival og frem mod vores deadline til det trykte program, der som regel ligger i starten af april. Nogle bookinger, særligt på de større venues, foretages dog længere tid i forvejen.

 

KONTAKT INFO

Sekretariatet

Arrangører i Aarhus Jazz Festival

Spillesteder i Aarhus Jazz Festival

 Se flere reportager her >

Flere fotogallerier her >

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C