1 Klokkespilskoncert (carillon concert) – Aarhus Rådhus (DE) - 13/07/2023 - Musikhusparken
AARHUS JAZZ FESTIVAL
13. - 20. juli 2024
Klokkespilskoncert (carillon concert) – Aarhus Rådhus (DE) - Photo: Pressefoto

Photo: Pressefoto

Klokkespilskoncert (carillon concert) – Aarhus Rådhus (DE)

16:00

EVE
Joanna Stroz (carillon)

Jazz fra toppen af rådhustårnet

Under Aarhus Jazz Festival giver klokkenist Joanna Stroz klokkespilskoncert fra Aarhus Rådhus. Koncerten var oprindelig annonceret med klokkenist Gunther Strothmann, som har måttet melde afbud.

Musikken er en blanding af kendinge fra jazzens verden og klassiske værker for klokkespil. Koncerten kan nydes på græsset i Rådhusparken og Musikhusparken, hvor KISSA-containeren skaber hyggelige rammer foran Musikhuset.

Det varierede program vil blandt andet bestå af jazzklassikere som Summertime og Lullaby of Birdland, klassiske værker for klokkespil samt numre fra populærmusikken af The Doors og David Bowie.

Joanna Stroz er en polskfødt slagtøjsspiller, klokkenist og sanger, uddannet ved Musikkonservatoriet i Krakow i 2003, solistklassen ved Odense Musikkonservatoriet i 2008 og Klokkenist Skolen i Løgumkloster i Danmark i 2015.


Hun har turneret over hele verden og er kendt for at krydse grænserne mellem forskellige musikgenrer, og det fortsætter hun med i sine nye kompositioner og improvisationer.

Besøg www.kissaaarhus.com hvis du vil vide mere om aktiviteter i KISSA under Aarhus Jazz Festival.

 

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu en gang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser – med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted 8.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

 


Se mere her https://www.kissaaarhus.com/


Arrangør
Aarhus Jazz Orchestra
30 24 06 62
Co-Arrangør
Musikhuset Aarhus
Billetinfo
Fri entré

Aarhus Jazz Festival

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

DK-8000 Aarhus C